List otwarty do Zarządu Alab

Dnia 08.05.2021 roku Alab poinformował telefonicznie, że wycofuje się z udzielania rabatu na badanie Glifosat – skł. herbicydów w moczu.

data publikacji: 16-05-2021

Oczekujemy listu otwartego od Alabu

Czuję się zobowiązany powiadomić wszystkich o decyzji jaką Zarząd Alab Laboratorium przekazał telefonicznie dnia 08.05.2021 r.

Mam nadzieję, że Spółka zreflektuje się i wyda decyzję o utrzymaniu rabatu na badanie zgodnie z daną obietnicą tj do końca 2021 roku.

Marcin Bustowski

Pan Jeży Łużniak zadeklarował pomoc

Prezydent Miasta Jeleniej Góry, Pan Jerzy Łużniak potwierdził, że wesprze kwotą 15,000 zł badania jeleniogórskich dzieci w laboratoriach Alab.

Pismo w sprawie moratorium z dnia 10.07.2019 roku

Publikuję pismo z żądaniami skierowane do Mateuszka Morawieckiego dnia 10 lipca 2019 roku złożone bezpośrednio w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.

Rejestracja Partii Politycznej Przebudzeni Konsumenci

Dnia 22.04.2021 złożyliśmy w Sądzie Okręgowym w Warszawie wniosek o rejestrację Partii Politycznej Przebudzeni Konsumenci

STOP! TRUCIA GLIFOSATEM

Podziękowania

Logo Przebudzeni Konsumenci | Marcin Bustowski

Dnia 20 stycznia 2021 roku w Warszawie w Sądzie Rejonowym odbyła się rozprawa w której byłem oskarżony przez firmę Animex uważającą się za lidera na rynku mięsa w Polsce. Składam serdeczne podziękowania wszystkim którzy przyjechali z różnych miast w Polsce, żeby mnie w tym dniu wspierać. Pokazaliście co potraficie, Korytarz w sądzie był wypełniony po brzegi, jesteście wspaniali za co Wam jeszcze raz dziękuję.

Marcin Bustowski
Matrix - WygrajmyRazem.pl - Marcin Bustowski

Żyjemy w matrixie

Państwo MATRIX w którym żyjemy nie jest nam przyjazne. Rzeczywistość ta została wykreowana przez polityków, korporacje zagraniczne, koncerny farmaceutyczne i spożywcze wspierane przez władzę okupacyjną. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się wygrać walkę ze złem. Wygrajmy Razem!

Zrzutka - WygrajmyRazem.pl - Marcin Bustowski

Dziękuję Wam za każdą złotówkę

Moja codzienna walka jaką toczę z wrogim systemem, wiąże się ze sporymi wydatkami - wyjazdy, badania, materiały reklamowe, megafony, porady prawne i wiele innych rzeczy które pochłaniają znaczne kwoty. Bez Was nie byłoby to mozliwe.
Proszę o wspieranie moich działań dla dobra nas wszystkich.

hop top