List Otwarty do sędziego Jarosława Staszkiewicz

Dnia 27 stycznia 2023 roku złożyliśmy w biurze podawczym SĄDU REJONOWEGO w Jeleniej Górze List Otwarty adresowany do sędziego Jarosława Staszkiewicz który był przewodniczącym w sprawie karnej gdzie złożyłem prawie 900 stron materiałów dowodowych wskazujących na przestępstwa przeciwko ludzkości.

data publikacji: 27-01-2023

Bustowski TV

Czy Jarosław Staszkiewicz zareaguje?

List Otwarty który jest zaadresowany do sędziego Jarosława Staszkiewicz mają otrzymać także sędziowie wszystkich wydziałów SĄDU REJONOWEGO i SĄDU OKRĘGOWEGO w Jeleniej Górze, SĄD REJONOWY w Kamiennej Górze i Lwówku Śląskim, SĄD NAJWYŻSZY, RZECZNIK PRAW OBYWATELSKICH oraz Prezes SĄDU APELACYJNEGO we Wrocławiu.

O co chodzi? - zapraszam do lektury.

Bustowski Marcin

Pobierz plik

Mięso Animexu w Biedronce i Lidlu jest zagrozeniem

Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed dwiema partiami mięsa, które wyprodukowane zostały przez słynną firmę Animex dla sieci Biedronka i Lidl.

Po co utrzymujemy GIS i Sanepid

Wciąż te same pytania bez odpowiedzi - Czy utrzymywanie Sanepidów i GIS ma sens? Czemu nikt nie słucha Najwyższej Izby Kontroli?

Skladajcie zawiadomienia do Prokuratury na Sanepid

Masowo skladajcie zawiadomienia do Prokuratury na Sanepid za niedopełnienie obowiązków służbowych.

STOP! TRUCIA GLIFOSATEM

Podziękowania

Logo Przebudzeni Konsumenci | Marcin Bustowski

Dnia 20 stycznia 2021 roku w Warszawie w Sądzie Rejonowym odbyła się rozprawa w której byłem oskarżony przez firmę Animex uważającą się za lidera na rynku mięsa w Polsce. Składam serdeczne podziękowania wszystkim którzy przyjechali z różnych miast w Polsce, żeby mnie w tym dniu wspierać. Pokazaliście co potraficie, Korytarz w sądzie był wypełniony po brzegi, jesteście wspaniali za co Wam jeszcze raz dziękuję.

Marcin Bustowski
Matrix - WygrajmyRazem.pl - Marcin Bustowski

Żyjemy w matrixie

Państwo MATRIX w którym żyjemy nie jest nam przyjazne. Rzeczywistość ta została wykreowana przez polityków, korporacje zagraniczne, koncerny farmaceutyczne i spożywcze wspierane przez władzę okupacyjną. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się wygrać walkę ze złem. Wygrajmy Razem!

Teleduperele - Darmowe ogłoszenia bez płacenia!

Teleduperele.pl - Ogłoszenia bez płacenia

Pomożemy Ci sprzedać wszystkie duperele!

hop top